sâmbătă, 17 decembrie 2011

Pui la gratar cu sos de gorgonzola







Cine se scoala de dimineata departe ajunge. Dupa o seara petrecuta "la bere" si o dimineata de refacere, eu nu am ajuns departe; doar mi-am pierdut dupa-amiaza prin bucatarie, la final rezultand, pe langa salata cu portocale, un gratar de pui cu sos de gorgonzola.

Am luat un piept de pui, l-am taiat, l-am uns cu ulei si condimentat apoi l-am pus pe tigaia grill.
In acest timp, intr-o tigaie incinsa am topit 50gr de unt, am adaugat 150gr gorgonzola si, dupa omogenizare, am pus 80gr smantana si 50gr vin alb sec si am mai lasat pe foc 1 minut. Am potrivit de sare, piper si am adaugat sosul peste carnea gatita la gratar.


O seara perfecta incheiata cu inghetata de fistic ;)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu