joi, 19 aprilie 2012

Piept de pui cu sos de mustar






Pentru ca mi s-a pus pata pe pui si nu mai pot sa-l mananc la gratar sau la cuptor, simplu, mi-am zis sa incerc sa-i mai schimb gustul cu alte arome, cea de mustar fiind mai la indemana astazi.

Asa ca am luat doua bucati de piept de pui (cam 700gr), l-am taiat fasii si le-am condimentat cu sare si piper. Intr-o tigaie am calit in foarte putin ulei 3 cepe mari, taiate solzisori si am adaugat bucatile de piept de pui peste ele. 


Le-am lasat vreo 10 minute sa se patrunda, le-am transferat intr-un vas de iena, am adaugat 200gr de vin alb2-3 linguri de mustar boabe apoi am bagat vasul la cuptorul incins la 180grade, pentru aproximativ o ora. Am scos vasul din cuptor, am adaugat galbenusurile de la doua oua, batute bine, am amestecat si am mai lasat la cuptor pentru 5-7 minute.


 Alaturi am completat cu un piure, dres cu lapte si unt.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu