Am luat doua bucati de cotlet de porc si le-am trecut printr-o compozitie formata dintr-un ou batut bine, piper cayenne si condimente pentru gratar (se poate pune doar sare si piper). Am macinat o mana de alune si am trecut cotletul prin acestea, dupa care l-am asezat intr-o tava pe gratar. In tava am adaugat apa si bagat-o la cuptorul deja incins la 170grade. Dupa jumatate de ora a fost gata.
sâmbătă, 10 martie 2012
Cotlet de porc cu crusta de alune
Am luat doua bucati de cotlet de porc si le-am trecut printr-o compozitie formata dintr-un ou batut bine, piper cayenne si condimente pentru gratar (se poate pune doar sare si piper). Am macinat o mana de alune si am trecut cotletul prin acestea, dupa care l-am asezat intr-o tava pe gratar. In tava am adaugat apa si bagat-o la cuptorul deja incins la 170grade. Dupa jumatate de ora a fost gata.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
eleganta masa!
RăspundețiȘtergere