sâmbătă, 10 septembrie 2011

Risotto de primavara






Nu sunt fan orez, asa ca m-am gandit sa-i dau o alta infatisare, amestecandu-l cu legume.


Un morcov si doua bucati de pastarnac se taie rondele si, alaturi de 4-5 buchetele de brocoli, 4-5 bc spanac inghetat, se pun la calit intr-o lingura de ulei si putina apa, pana e gata morcovul.


Separat, se caleste in ulei de masline o ceapa mica si un usturoi tocate marunt, dupa care se adauga o cana cu orez si un pahar cu vin alb (sau vin alb amestecat cu supa de legume)si se lasa sa fiarba. Cand este gata, se adauga legumele calite, 10-15gr unt si se mai lasa pe foc 2-3 minute dupa care se potriveste de sare si piper si se consuma imediat.



Pofta mare!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu